fbpx

Izrada logotipa po vašoj mjeri

Pozor mali poduzetnici! Želite li stvoriti moćan i nezaboravan identitet svojeg poduzeća ili obrta? Ne tražite dalje! Naša usluga izrade logotipa posebno je skrojena kako bi zadovoljila potrebe vašeg poslovanja. Izdvojite se od konkurencije i ostavite trajan dojam na svoje klijente prilagođenim logotipom dizajniranim samo za vas. Počnimo danas!

60 DANA JAMSTVO POVRATA NOVCA.

Pristupačne cijene izrade logotipa

Odaberite paket izrade logotipa koji najbolje odgovara vašim zahtjevima. U ponudi imamo razne opcije koje su prilagođene različitim budžetima, kako biste odabrali onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Osigurajte si izradu logotipa po mjeri i dođite korak bliže stvaranju jedinstvenog identiteta svog obrta ili poduzeća.

Osnovni paket
199
  • 1499.37 kn
Standardni paket
249
  • 1876.09 kn
Premium paket
339
  • 2554.02 kn

Prilikom preračunavanja koristi se fiksni tečaj konverzije, koji iznosi 7,53450 HRK za 1,00 EUR, a koji je utvrdilo Vijeće Europske unije.

60 dana jamstvo povrata novca

Naš jedinstveni pristup izrade logotipa

Naš poseban pristup uzima u obzir vaše poslovne vrijednosti, misiju i ciljeve kako bismo stvorili logotip koji vas istinski predstavlja i izdvaja od konkurencije. Uz pomoć naših stručnih dizajnera, imate potpunu kontrolu nad procesom izrade logotipa kako biste svoju priču istaknuli od samog početka.

3 dizajnera

Korištenjem talenta i iskustva tri dizajnera logotipa od početka vašeg projekta, povećavate svoje šanse za stvaranje logotipa koji odražava vašu viziju i učinkovito gradi prepoznatljivost poduzeća ili obrta. To omogućuje sveobuhvatniji i raznolikiji pristup, oslobađajući se ograničenja oslanjanja na jednog dizajnera.

3 koncepta

Kada s nama krenete u izradu logotipa, možete očekivati tri jedinstvena koncepata logotipa prilagođenih posebno vašem poslovanju. Dizajni će biti prilagođeni, profesionalni logotipi koje su izradili iskusni dizajneri sa znanjem i sposobnošću da ožive vaše poslovne vrijednosti i ciljeve.

Garancija povrata novca

Naša usluga izrade logotipa daje prioritet zadovoljstvu naših kupaca, osiguravajući da dobijete dizajn logotipa koji ćete voljeti. Ako, u rijetkim slučajevima, nismo u mogućnosti isporučiti dizajn kojim ste oduševljeni, nastavit ćemo raditi dok ne budete zadovoljni ili ponuditi puni povrat novca bez ikakvih pitanja. Ovo jamstvo vrijedi do odobrenja dizajna ili unutar 60 dana ako nije dano odobrenje.

Odaberite dodatne opcije i unaprijedite svoje poslovanje

Naš tim nudi puno više od samog dizajna logotipa. Pružamo sve što vašem poslovanju treba da zablista od prvog dana, uključujući dizajn poslovnih dokumenata, dizajn za društvene medije, smjernice za logotip i još mnogo toga.

Komplet poslovnih dokumenata

+ €50

Upotpunite profesionalni izgled dodavanjem kompleta poslovnih dokumenata uz narudžbu logotipa za samo 50 eura više. To uključuje prilagođeni dizajn posjetnica za do 3 kontakta, prilagođeno dizajniran memorandum i odgovarajući dizajn kuverte. Imat ćete priliku odabrati između 3 opcije dizajna za svaki komad.

Paket za društvene mreže

+ €100

Neka se vaši društveni mediji istaknu pomoću prilagođene profilne slike i slike zaglavlja. Dizajnirajat ćemo profilnu sliku i zaglavlje koje savršeno odgovara Facebooku, Twitteru i LinkedInu ili nekoj drugoj društvenoj mreži. Poslat ćemo vam dizajn u idealnim veličinama kako bi vaše poslovanje zasjala na svim vašim kanalima.

Smjernice primjene logotipa

+ €100

Kako biste održali dosljednost i koherentnost u svojim marketinškim materijalima, ključno je razumjeti pravilnu primjenu različitih elemenata vašeg logotipa. Sveobuhvatan dokument sa smjernicama za primjenu logotipa će vas opremiti potrebnim pravilima za održavanje snažnog imidža vaše tvrtke ili obrta.

Microsoft Word predložak

+ €50

Dodatna opcija uz Standardni i Premium paket.

Želite li zadržati dosljednost logotipa u svim svojim pisanim komunikacijama? Dopustite nam da izradimo Microsoft Word predložak vašeg memoranduma i jednostavno ga koristiti svoj novi dizajn u e-porukama, ugovorima, fakturama i u više toga, izravno sa svog računala.

Tisak poslovnih dokumenata

+ €100

Dodatna opcija uz Standardni paket.

Započnite svoj posao na sjajan način s našim paketom tiska koji uključuje 200 posjetnica (za 1 kontakt), 200 memoranduma i 200 odgovarajućih kuverti.

Tisak memoranduma i kuverte

+ €100

Dodatna opcija uz Premium paket.

Uz naš Premium paket možete dobiti 200 profesionalnih memoranduma i 200 kuverti koje odgovaraju vašem setu od 500 posjetnica. Svi materijali tiskani su na visokokvalitetnom papiru od 70 lb Hammermill za dosljedan, uglađen izgled.

Pogledajte našu galeriju logotipa

Istražite kreativne i jedinstvene dizajne logotipa. Naša galerija prikazuje logotipe koje smo izradili za poslovanja poput vašega. Pogledajte potencijal i nadahnite se za svoj sljedeći logotip već danas!

Vi imate pitanja. Mi imamo odgovore.

Naših 15 godina iskustva u dizajniranju logotipa opremila su nas znanjem da odgovorimo na vaša pitanja. Bilo da se radi o procesu dizajna, cijeni ili vremenu obrade, mi imamo odgovore koji će vam pomoći da donesete najbolju odluku.

Ne brinite, to je uobičajen scenarij među našim klijentima. Imamo rješenje za to. Kada naručite izradu logotipa, od vas će se tražiti da ispunite kratki upitnik o vašem poslovanju. Naši talentirani dizajneri vješti su u preuzimanju pruženih informacija i stvaranju logotipa koji su vizualno privlačni i odgovaraju vašem poslovanju. Bez obzira na to imate li jasnu ideju ili ne, naš je krajnji cilj stvoriti logotip koji ćete voljeti.

Naš tim od tri stručnih dizajnera napravit će vaš logotip. U samo tri radna dana primit ćete tri jedinstvena, konceptualna dizajna na izbor. Vaše ulaganje shvaćamo ozbiljno i zahtijevamo potvrdu plaćanja kako bismo bili sigurni da ste predani stvaranju logotipa vrhunske kvalitete. Ne brinite, naše cijene su konkurentne i prioritet nam je otvorena komunikacija s našim klijentima. Osim toga, uz naše 100% jamstvo povrata novca, vaša je investicija uvijek zaštićena.

Uz pomoć tima od tri predanih dizajnera, možete očekivati tri originalna dizajnerska koncepata koje potom možemo prilagoditi na temelju vaše revizije. Svaki će dizajn biti jedinstven i posebno prilagođen vašem poslovanju. Uzmite si vremena i istražite sve svoje mogućnosti, jer nastojimo osigurati vaše potpuno zadovoljstvo s vašim novim logotipom.

Za samo tri radna dana imat ćete pristup početnom skupu dizajna logotipa. Ako trebate bilo kakve revizije ili ponovno crtanje, trebat će dodatna dva radna dana da se dovrše. Naše veliko iskustvo od 15 godina daje nam potpunu sigurnost u ispunjavanju ovih rokova.

Možete birati između naša 3 prilagođena paketa izrade logotipa, počevši od samo 199 eura za samostalni dizajn logotipa. Logotip možete upotpuniti s kompletom poslovnih dokumenata za 50 eura više ili isporukom 500 posjetnica za samo 140 eura više. Dodatne usluge, kao što je Microsoft Word memorandum možete dobiti  za 50 eura i paket datoteka za društvene mreže za 150 eura. Sve dodatne usluge se mogu odabrati prilikom naplate.

Po završetku, konačni dizajn šaljemo vam na vašu e-mail adresu putem WeTransfer platforme. Dizajn možete jednostavno preuzeti na svoj uređaj, a po potrebi ga možemo i pohraniti u našu arhivu na sigurno.

Tu smo za vas na svakom koraku. Ako početni dizajni ne ispune vaša očekivanja, mi ćemo raditi s vama kako bismo izvršili potrebne prilagodbe. Naš je cilj stvoriti logotip s kojim ste potpuno zadovoljni, a s našim dokazanim iskustvom, prvi set dizajna obično je pun pogodak.

Definitivno. Naša politika povrata novca je bez premca i jednostavna. Ako ćete biti nezadovoljni našom uslugom, vratit ćemo vam puni iznos bez ikakvih problema. Ovo jamstvo vrijedi dok ne odaberete svoj konačni dizajn ili ako projekt nije dovršen unutar 60 dana od vaše narudžbe. Bez iznimki!

Po završetku procesa izrade logotipa, dostavit ćemo vam sve potrebne formate datoteka i u tom trenu vi postajete vlasnik nad dizajnom, dopuštajući vam da ga slobodno koristite kako želite.

Svestranost vašeg logotipa je neograničena, a to je sve zahvaljujući glavnoj datoteci koju vam dajemo. Pomoću ove datoteke možete jednostavno promijeniti veličinu i boju svog logotipa bez gubitka kvalitete, što omogućuje korištenje vašeg logotipa na bilo kojem mjestu koje zamislite.

U procesu izrade logotipa koristimo Adobe Illustrator, vodeći program za vektorsko crtanje u industriji. Imate mogućnost mijenjanja logotipa ako imate pristup Adobe Illustratoru, jer glavnu datoteku koju ste dobili možete u potpunosti uređivati.

Da! Iako u većini normalnih okolnosti, nećemo morati. Naš ekipa za upravljanje projektima radi kao dobro podmazan stroj, tako da možete slati poruke i dobiti odgovore za samo nekoliko minuta. Ipak, razumijemo da je neke nedoumice najbolje riješiti putem telefona. Dakle, ako želite razgovarati telefonom umjesto online, samo nam se javite.

Naravno! Ako imate jasnu ideju o tome kakav logotip želite, naši dizajneri vam mogu pomoći da ga oživite. Dio ljepote naše usluge je to što naši dizajneri posjeduju vještinu da vam pomognu razraditi grubu ideju ili dotjerati skoro dovršenu.

Naš set za poslovne dokumente uključuje sve digitalne datoteke koje će vam trebati za ispis posjetnica, kuverti ili zaglavlja memoranduma. Svaka od ovih stavki bit će dizajnirana oko vašeg logotipa kako bi poboljšala vaš novi brend. Sve je u tome da ostavite odličan prvi dojam, a ovi dizajni kada se isprintaju čine upravo to.

Naše posjetnice tiskamo na 350 g mat kunstdruck-u. Također možemo tiskati na obje strane bez dodatnih troškova za vas.

Proces dizajna poslovnih dokumenta vrlo je sličan procesu dizajna logotipa. Moći ćete birati između tri dizajna koji stvarno naglašavaju vaš novi logotip.

Naši klijenti obično koriste veličinu A4. Ako trebate jedinstvenu veličinu, samo nam se javite i mi ćemo to ostvariti.Naše su kuverte dizajnirane za standardnu veličinu 22×11 cm (kuverta za račune). Ako trebate jedinstvenu veličinu, samo nam se javite i mi ćemo to ostvariti.

 

Da. Sve počinje s vašim logotipom, ali kada to završimo možemo dizajnirati gotovo sve vrste marketinškog materijala koji vam je potreban. Također možemo ponuditi više opcija dizajna i ispisa koji će odgovarati vašem budžetu.

Da! Ako ste spremni osvježiti svoju online prisutnost, mi smo spremni pomoći. Kontaktirajte nas danas da biste saznali kako možemo pomoći u stvaranju prometa i konverzija na vašoj web stranici. Ako naručite logotip, izlazimo vam u susret s dodatnim popustom od 20% za izradu web stranice.